perjantai 15. kesäkuuta 2012

Viime hetken paniikki!

Apua, lähtöön aikaa noin 11 tuntia ja täällä on päällä klassinen viime hetken paniikki. Pyykkikone jyrrää, tavarat hukassa, mitä otetaan ja mitä jätetään ja niin edelleen. Juuri äsken kun alettiin grillata iltaruokaa huomattiin, että kaasupullo on jäänyt auki ja tyhjentynyt. Siispä uutta ostamaan, helppo juttu näin yhdeksän jälkeen illalla...

Päivän saalis: viimeiset meilit vaihtoperheille, kirje tänne kotiin odottamaan, siivoojalle tulevan kuukauden siivouspäivien ohjeistukset, kaupasta pari saunavihtaa (naapurin partiolaiselta olisi saattanut saada tuoreempia halvemmalla) ja lakkahilloa, Alkosta lakkalikööriä, raparperipiirakka leivottu, kirjaston kirjat palautettu, pakkausta ja yleistä järjestelyä JA uudet ripset ja kynnet:-) Kyllä nyt kelpaa reissuun lähteä, siis jos vielä dokumentit ovat kunnossa ja tämä kaaos selviää ennen aamua.

Sacramentoon on sunnuntaille luvassa +42C. Siinä kun selvittelee päätään 10 tunnin aikaerosta voi olla, että kovin paljon aktiviteetteja ei päivälle keksitä. Toivotaan kuitenkin, että olemme silloin perillä eikä kovin moni asia ole tässä välillä mennyt mönkään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.