perjantai 8. kesäkuuta 2012

Vaihdoin Hondan Porscheen - ilmaiseksi!

Nyt alkaa olla jonkinlainen paniikki vaihtojen lähestyessä. Piha kaipaisi raivausta ja vielä on ratkaisematta kysymys, kuka sen perkaa vaihtojen aikana. Onneksi pihamme on helppo, mutta nuo vähäisetkin istutukset olisi kiva pitää siedettävän näköisinä.

Kaapeista osa raivaamatta. Onneksi sain eilen Sharonilta viestin, jossa hän valitteli, että kovin moni asia, joita he suunnittelivat tekevänsä ennen meidän saapumistamme, jää työ- ja muiden kiireiden takia tekemättä. Lohdullista! Ja mehän emme mene sinne arvostelemaan heidän kotiaan ja oletamme, että he eivät tule tänne arvostelemaan meidän kotiamme tai ihmettelemään sekaisia kaappejamme. Tai no, jos se on jonkun käsitys mielekkäästä lomanvietosta, niin siitä vaan!

Ja sitten se auton vaihto. Olemme jo jonkin aikaa tienneet, että meillä on Santa Clarassa käytössä muutaman vuoden ikäinen Toyota Camry. Eilisessä meilissä kerrottiin, että Sacramentossa meillä on "pääautona" citymaasturi ja kakkosautona kaksipaikkainen avo-Porsche, jota saamme myös vapaasti käyttää! Luulenpa, että saan ihan vapaasti itsekseni koko kaksi viikkoa viettää laatuaikaa kiertelemällä paikallisia museoita ja ostoskeskuksia sillä citymaasturilla, kun perheen miesväki nautiskelee porscheilusta. Kaikki te, joiden ukot eivät suostu kodinvaihtoon, näyttäkääpä tämä niille vastarannankiiskille. Kuvia tulee ensi viikolla (tai sitten nöyrä tunnustus, että minua on huijattu...).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.