lauantai 30. kesäkuuta 2012

Day 12, Thursday, From Fair Oaks to Santa Clara

Torstaiaamuna oli aika pakata tavarat ja tehdä pikasiivous ensimmäisessä vaihtokodissa. Siivoojat tulisivat myöhemmin, joten mitään varsinaista siivousta ei onneksi tarvinnut tehdä. Aamupäivällä haimme Hertziltä vuokra-auton, jolla siirron tekisimme. Tällä kerralla saimme vähän urheilullisemman auton:


Matkalla kävimme myös ostamassa viinilasin edellisenä iltana rikkomamme tilalle. Karin puutarhanhoidon tuloksena ruusuissa oli yksi kukka!Haikein mielin nostimme kassit Buickiin ja jätimme kauniin kotimme. Kävimme vielä suosikkikahvilassamme ja sitten kirjoitettiin navigaattoriin Santa Clara. Maisema Kalifornian keskilaaksossa on kyllä aika tylsää. Matkalla teini pääsi unelmalounaalleen.Livermoressa ohitimme maailman suurimman tuulivoimapuiston ja muutaman mahtavan sonnin.

Kun saavuimme uuteen vaihtokotiimme, huomasin, että olin kyllä printannut mukaani kuvan sähkölukosta ja ohjeen, miten se toimii, mutta en koodia! Istuimme rappusilla ja yritimme päästä langattomaan verkkoon koneillamme. Verkko löytyi, mutta ei internet-yhteyttä. Onneksi on Starbucks! Hyppäsimme uudestaan autoon ja tietokoneen kanssa kahville. Siellä pääsin säköpostiini ja löysin lukon koodin.

Uusi kotimme on pienempi ja vaatimattomampi kuin edellinen. Meillä on kuitenkin kaksi makuuhuonetta ja erillinen työhuone, joten tilaa on kolmelle hengelle aivan riittävästi. Kohtalaisen siistiäkin on, mutta aloitin kyllä jo illalla pesemällä jääkaapin ja heittämällä roskiin huomattavan määrän kaksi vuotta sitten vanhentuneita elintarvikkeita, jotta saimme tilaa omille tavaroillemme. Täälläkään ei ollut tehty tilaa kaappeihin meidän vaatteillemme, joten ne ovat edelleen matkalaukuissa. Ruokakauppareissun ja kanasalaatin jälkeen uni tuli nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.