keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Day 3, Tuesday, ART, CARS AND POLITICAL HISTORY

Tiistaina aamupäivä meni loikoillessa. Puolen päivän aikoihin ajoimme Sacramenton keskustaan Capitolin nurkille. Vaikka ulkopuolella ei mitään ohjeita näkynytkään, sisälle pääsi vierailemaan. Ensin oli turvatarkastus ja sitten etsimme infon, josta löytyi vaihtoemäntämme Sharonin lanko Rich. Rich on eläkeläinen ja työskentelee vapaaehtoisena oppaana tiistaisin Capitolissa.

Kierros oli kovasti mielenkiintoinen. Rakennus on upea ja henkilökohtaisen oppaan kanssa pääsimme niihinkin huoneisiin, joihin oli muuten pääsy kielletty. Rich oli erinomainen opas, eipä olisi uskonut, että hän on vain opastusta harrasteleva eläkeläinen.


Iltapäivällä oli vuorossa museoita: minä tutustuin vaikuttavaan kokoelmaan kalifornialaista taidetta Crocker Art Museumissa


ja miesväkeä kiinnosti enemmän Sacramento Automobile Museum.Tämän antoisan päivän päätteeksi uuden suosikkikahvilan kautta kotiin.

Illalla aloimme todella huolestua märästä seinästä takapihalla. Jo ennen lähtöä saimme Sharonilta viestin, että puutarhan kastelupiste on rikki eikä automaatti toimi, joten meidän pitäisi käsin kastella nurmikko ja puutarha. Seinä on siitä kohdalta ollut märkä koko ajan, nyt maassa oli iso lätäkkö. Lähettelin siitä meiliä, sillä putkimiehen oli pitänyt jo käydä, mutta ei ollut näkynyt. Sain illalla jo vastauksenkin, että he ovat pyytäneet poikaansa Anthonya ja päivällä tapaamaamme Richiä hoitamaan asian.

Illalla grillailtiin hampurilaisia ja polskuteltiin uima-altaassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.