torstai 21. kesäkuuta 2012

Day 4, Wednesday, Kayaking and plumbing

Aamulla yritettiin saada koko väki ajoissa hereille, sillä meitä oltiin tulossa hakemaan melomaan klo 9 aamulla. Sitten ovikello soi noin klo 8.20, jolloin kaikki meistä eivät olleet päässeet edes sängystä ylös. Oven takana oli eilinen oppaamme Rich, joka oli tullut tutkimaan takapihan vuotoa. Raivokasta edestakaisin ravaamista ja puhelinsoittoja ja sitten koko talosta suljettiin vesi. Hän sanoi saaneensa myös tehtäväkseen viedä meidät melontapaikalle.

Hyppäsimme siis kyytiin ja Rich vei meidät Sacramento Aquatic Centeriin, jonne pian ilmestyi myös hänen vaimonsa Kathy lapsenlapsi Austin mukanaan. Vuokrasimme viisi yhden hengen kajakkia ja lähdimme liikkeelle. Kaikilla muilla se sujui mainiosti, vain minä siirryin kajakkiini kohtalaisen vaivalloisesti ja ensimmäiset minuutit lähinnä pyörin ympyrää lähtöaltaassa. Pääsimme kuitenkin matkaan.


Melontaretki oli hieno kokemus. Muutaman kerran täti-ihmiset ajoivat kolarin ja juuttuivat pohjasta kiinni, mutta hauskaa oli. Austin 13v oli oppaana ja ilmiselvästi nautti päästessään pätemään. Retken jälkeen he toivat meidät kotiin ja antoivat kovasti ohjeita lomanviettoon.

Sitten jäimmekin odottelemaan putkimiestä, joka ilmaantui melko pian. Vähän hurjalta tuntui antaa lupia tehdä reikiä kylpyhuoneen kaappeihin, kun eivät ihan omia kaappeja ole, mutta nyt ainakin näyttäisi siltä, että vuoto on saatu korjattua. Kastelulaitteet eivät tosin toimi vieläkään, joten kuljemme puutarhaletkujen kanssa kastelemassa ruusuja ja nurmikkoa. Aika epätoivoista näissä lämpötiloissa, tänäänkin oli lähempänä 40C astetta.

Toinen päivän haasteellinen tehtävämme oli jättää oikeat roskapytyt kadulle aamuista tyhjennystä varten. Vakoilimme naapureita ja nyt on tehtävä suoritettu. Pytyssä, jonka päällä lukee Recyclables, näyttää olevan sekä paperia, pahvia että muovia. Lisäksi saimme ohjeen laittaa samaan myös lasit ja tölkit. Mitenköhän ihmeessä tuo lajittelu oikein tapahtuu?

Tänään kauppareissulla pääsin myös maistamaan superherkkuani, frozen yoghurtia:-)


Iltapäivä ja ilta vietettiinkin sitten uima-altaassa ja sen vierellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.