tiistai 24. heinäkuuta 2012

Yhteydenottoja

Nyt on jo parin päivän sisällä tullut kaksi kyselyä ensi vuoden vaihdoista. Ilmeisesti tämä kesä alkaa olla takana ja on aika suunnitella uutta.

Ensin tuli viesti Budapestistä, mistä nuori lapsiperhe etsi pariksi kuukaudeksi vaihtoa Suomesta, sillä heillä on suunnitelmana tehdä kirja suomalaisesta designista! No me emme ikävä kyllä voi lähteä niin pitkäksi aikaa Unkariin.

Eilen tuli kysely Charlestonista, West Virginiasta. Nelihenkisen perheen äiti on ollut 80-luvulla vaihto-oppilaana Turussa ja haluaisi näyttää perheelleen tämän NIIIN kauniin alueen ensi kesänä. Tarjolla oli viisi makuuhuonetta ja neljä kylppäriä remontoidussa "historiallisessa" kodissa, kaksi hybridiautoa ja sata lautapeliä:-) Tämä on nyt meillä mietintämyssyssä.

Otin myös yhteyttä sveitsiläiseen vaihtoperheesseemme. Siskoni halusi tuoda isän myös joulua viettämään alppimaahan, mutta perhe sanoi ei. He eivät kuulemma halua niin monta ihmistä majoittumaan kotiinsa, on jotain huonoja kokemuksia tällaisesta.  Tuo nyt on mielestäni merkillistä niuhotusta, mitä ihmettä kaksi aikuista ihmistä saisivat aikaiseksi haittaa, mutta koti on Willin ja Ulriken ja he päättävät. Lähdemme siis kolmestaan joulunviettoon, sääli! Ovat muuten juuri nyt Göteborgissa vaihdossa ja siellä on samanlainen syksy kuin täälläkin.

Maskun S-marketissa on kesän mittaan ihmetelty englantia puhuvia asiakkaita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.