perjantai 13. heinäkuuta 2012

Day 25, Wednesday, San Francisco

Keskiviikkona halusimme katsastaa "loput" San Franciscosta eli kaiken sen, mihin päivä riittäisi. Aamulla oli ensin vuorossa Legion of Honour, mainio taidemuseo, jossa on hieno kokoelma Rodinin veistoksia ja sisäpihalla vieraita vastaanottamassa Thinker.


Sillä aikaa kun minä nautin taiteesta, Kari ja Esa ajelivat ylös alas San Franciscon mäkisiä katuja. Puolen päivän aikaan siirryimme yhdessä keskustaan tutkimaan Pier 39:n kauppoja ja ravintoloita. Esalle oli luvattu lounas Hard Rock Cafessa ja sellaisen hän myös sai.Mukaan tuli tietenkin pakollinen t-paita pojalle. Kaikenlaista mielenkiinoista rihkamaa oli muuallakin laiturin turistikaupoissa, mutta onneksi enimmäkseen järki voitti. Iltapäivä kului mukavasti ja lopuksi katselimme hurjan hienon valokuvanäyttelyn Rodney Lough Jr:n luontokuvia. Todella uskomattomia, jonkun niistä kun jonain päivänä pystyisi ostamaan seinälleen! Mutta ei pysty, pienimmän kuvan halvin versio maksaa nettisivuilla 3550€ ja se tuskin on ihan yhtä vaikuttava kuin näyttelyn kuvat. Mutta elämys oli hieno.

Autolla kaupungissa liikkuminen ei ole maailman paras idea, pysäköiminen on hankalaa ja kallista. Väärin pysäköityjä autoja hinattiin pois joka puolella, joten aika varovaisia yritimme olla. Iltapäiväkahvin jälkeen Kari keksi vielä yhden asian mikä pitää saada tehdä: kävellä Golden Gatella. Oli kylmä, tuulinen ja sumuinen sää, joten meiltä muilta se kävely jäi aika lyhyeen, mutta Kari sai toiveensa toteutettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.