keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kotona taas!

Nyt ollaan oltu muutama päivä kotona ja yritetty (huonolla menestyksellä) toipua aikaerosta. Aika moni on jo kysynyt, missä kunnossa meidän koti on. Koti on erinomaisessa kunnossa, enkä kyllä missään vaiheessa muuta pelännytkään.

Kaikki on siis ehjänä (myös auto), vähäiset viherkasvit ovat saaneet luultavasti parempaa hoitoa kuin meidän kotona ollessa ja kaikki on muutenkin kaikin puolin kohdallaan.

Vieraskirjassamme kovasti kiitellään ihanaa saunaamme (pian sellaisia rakennetaan Kaliforniassa) ja mahtavaa näköalaamme! Näköala on siis pelto ja metsää, mutta koska vaihtareiden omat pihat ovat pienet, korkealla aidalla rajatut, heidän ikkunoistaan ei näe montakaan metriä eteenpäin, joten siinä mielessä ymmärrän. Ja ehkä taas vähän itsekin arvostan sitä näköalaani eri tavalla.

Jos viestejä oikein tulkitsen, näihin vaihtoihin olivat tyytyväisiä kaikki. Kysyin aamulla Esalta, mikä hänen mielestään matkassa oli parasta. Vastaus oli Sacramenton koti. Siihen tykästyin kyllä itsekin, mutta upeat luonnonmaisemat, Yosemite, Sequoia, Lake Tahoe ja rannikko, vievät kyllä voiton.

Vähän jo ollaan juteltu ensi kesän mahdollisista vaihdoista, mutta ensin käydään lokakuussa Espanjassa ja jouluna Sveitsissä. Niitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.