lauantai 14. heinäkuuta 2012

Day 28, Saturday

Viimeinen aamu Santa Clarassa. Aamupalan jälkeen nostellaan laukut autoon ja lähdetään ajelemaan lentokentälle. Onneksi meidän tehtävä on vain viedä roskat ja ottaa likaiset lakanat sängyistä pyykkikoriin. Siivoojat tulevat parin tunnin kuluttua hoitamaan talon siistiksi. Tosi olennainen osa tätä kodinvaihtoa, noihin asioihin aion kyllä jatkossa kiinnittää enemmän huomiota.

Eilen illalla kävi palvelujaan tarjoamassa tuholaistentorjuntafirma. Hienosta taulukosta näytteli, mitä tuholaisia alueen taloissa saattaa olla, mutta loppujen lopuksi varmoja oltiin vain hämähäkeistä ja muurahaisista. Meillä on näkynyt muutama hämähäkki sisällä, ei muuta. Taas sain selittää, että kyllä me täällä asumme, mutta emme oikeastaan asukaan. Oli siinä pojalla ihmettelemistä.

Vaihtokumppaneilta oli tullut yöllä viimeinen sähköposti. Olivat ostaneet K-kaupan pihasta uskomattoman hyvää loimulohta ja kyselivät reseptiä, käyneet patikoimassa Rivieralla ja muutenkin kiittelivät kovasti, että olivat viihtyneet oikein hyvin ja riittävän lämmintäkin oli ollut. Ovat shoppailleet matkalaukkunsa täyteen, joten jättivät joitain vanhoja vaatteita meille kierrätykseen vietäväksi.

Myös siivoojaltamme oli tullut viesti, jossa hän ihmetteli, kun autoni ei ole pihassa. Vastasin, että sen on tarkoituskin olla Helsinki-Vantaalla meitä odottamassa. Muuten kuulemma kaikki hyvin ja koti kunnossa. Mukavaa, että hän jaksaa huolehtia ja ilmoittelee välaikatietoja.

Tässä viimeinen blogikirjoitus Amerikasta tällä erää. Nyt tavarat kasaan ja menoksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.