perjantai 6. heinäkuuta 2012

Day 16, Monday, Taking It Easy

Maanantai meni aika leppoisasti. Luimme, oleskelimme takapihalla, pesimme pyykkiä ja eräs työnarkomaani täällä teki töitäkin. Kuten jo aiemmin kirjoitin, meidän uuden vaihtokodin piha ei ole niin iso ja viihtyisä kuin edellisen, mutta kukkivia kasveja meillä on nyt enemmän.


Takapihalla on siis ihan kiva lukea ja muuten vain istuskella.Meillä on myös sitruuna- ja appelsiinipuut. Yhden appelsiinin omasta puusta söin, mutta se oli tosi kuiva, joten hedelmät on kyllä tuotu kaupasta.

Varustuksesta poreallasta on testailtu, mutta grilli oli siinä kunnossa, että jätimme sen suosiolla rauhaan. Harmi sinänsä, täällä olisi kiva iltaisin grillailla, kun on mukavan lämmin, mutta ei liian kuuma.
Illalla kuitenkin kyllästyttiin istumaan kotona, joten lähdettiin suunnattoman suureen ostoskeskukseen viettämään laatuaikaa. Mukaan lähti mm. matkalaukku ja aurinkolasit. Tällaisen pitkän lomamatkan yksi hyvä puoli on, ettei tarvitse koko ajan yrittää tehdä jotain vaan voi ihan suruta "tuhlata" päiviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.