perjantai 24. elokuuta 2012

Hiljaiseloa kodinvaihtorintamalla

Kyllä nyt on hiljaista. Kyselyjä ei juurikaan tule, viime viikonloppuna tosin yksi Australiasta. Pyysin vähän tarkentamaan ehdotustaan, mutta nyt ei sitten olekaan kuulunut lisää. Ehkä joku vastasi innokkaammin.
Esa kysyi tänään, mihin matkustamme ensi kesänä. Toivottavasti tiedämme pian. Lähettelin jokin aika sitten muutaman kyselyn Montrealin seudulle ja sain yhden ehkä-vastauksen. Tämä perhe on juuri nyt matkalla, mutta pyysi lisätietoja (ja kuvia saunasta!) ja lupasi palata asiaan. Toivottavasti myös muistavat vastata, vaikka kielteisestikin. Luvassa olisi tilava omakotitalo rauhallisella alueella Montrealissa, kaksi autoa ja kivannäköinen uima-allas sekä loma-asunto Mt Tremblantin alueella. Aika paljon kivampi olisi käydä töissä seuraavat 9 kk, jos olisi tuollainen loma odotettavissa. Ensimmäisessä vastauksessa tosin luki, etteivät olleet koskaan ajatelleet matkustaa Suomeen, mutta nyt mielenkiinto heräsi. Toivottavasti heräsi tarpeeksi voimakkaana.
Mutta sitä vastausta odotellessa aletaan pikkuhiljaa suunnitella lokakuun vaihtoa Espanjaan. Ryanairkin sitten lopettaa lennot Turusta Gironaan, mutta onneksi vasta pari päivää meidän paluulennon jälkeen. Siinä olisi peruuntunut vaihtomme kokonaan. Aivan, eihän tässä nyt tarvikaan jaksaa tehdä töitä kuin seitsemän viikkoa ja jo päästään Välimeren rannalle rentoutumaan. Toivottavasti Pablolle ja kumppaneille ei sada räntää Maskussa...

Tässä pari kuvaa Pablon albumista, ensimmäinen sisältä talosta ja toinen talon läheltä rantapolulta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.