sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Uusi sopimus

Lokakuun Espanjan-vaihdon lennot on nyt ostettu. Tänään tein sopimuksen ja lähetin Pablolle hyväksyttäväksi. Tämän vaihdon löysimme Intervacin kautta. Heidän sivuillaan on vaihtoja varten valmis sopimus, joka täytetään perustiedoilla: vaihdon päivät, henkilöt, auto, liinavaatteet, siivous, lemmikit jne. Lisäksi voidaan ruksittaa kohta, jossa luvataan yrittää etsiä vaihtokumppaneille vaihtokoti, jos itse joutuu jostain syystä perumaan. En tiedä, onko tuollainen sopimus mitenkään oikeasti sitova, mutta ainakin on hyvä, että näitä asioita muistetaan miettiä. Tältä näyttää Espanjan vaihtokotimme kadulta päin:Intervacissa on jäsenyystasoja sen mukaan, montako vaihtoa on rekisteröinyt heidän kauttaan. Listauksia katsellessa näkee helposti, millä tasolla perhe on siinä järjestelmässä. Koko totuutta se ei kuitenkaan kerro, koska sinne ei pysty lisäämään muuta kautta tehtyjä vaihtoja. Me olemme nyt pronssitasolla ja vielä tarvitaan kolme vaihtoa, jotta pääsemme hopealle.

Tällä viikolla tuli vain yksi vaihtopyyntö, Bretagnesta. Kovin oli kivannäköinen talo ja paikkakunta, on todella harmi, että kaikkiin vaihtoihin ei millään aika riitä. Lähtö olisi ollut Kaliforniasta paluun jälkeisenä päivänä. On kuitenkin kiva säästää noita yhteydenottoja. Niistä on hyvä aloittaa sitten kun itse alkaa etsiä seuraavaa kohdetta. He ovat ainakin harkinneet meille tuloa tosissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.