keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Newport Beachin tuulisella rannalla

Tiistaina flunssapotilas jäi taas kotiin tautiaan parantelemaan ja vanhemmat ajelivat Newport Beachiin, joka on käytännössä loma-asuntoja täynnä oleva saari huikean pitkällä hiekkarannalla.

Päivä oli viileä ja tuulinen, joten mitään yleisörynnistystä ei ollut. Yksi hylje nähtiin, mutta hän ei suostunut kuvattavaksi. Paikka on viehättävä, haaveiltiin rannalla kävelystä lämpimämmässä säässä.


Lounasta nautittiin erinomaisessa kalaravintolassa, meidän lautasilla simpukkakeitto ja cajun-katkarapusalaatti. 


Keskiviikkoaamu alkoi suosikkikahvilassa. Hauskaa on, että aina kun tilaan tuon espresso macchiaton tuplana, minulta kysytään, tiedänkö mitä se on. Siis melkein pelkkää kahvia. Paikallisilla yksi espresso näyttää vaativan kolme desiä rasvaista maitoa ja puoli desiä makusiirappia. Yäk.


Iltapäivällä ajettiin Anaheimiin, missä ohjelmassa oli parilla tyypillä NHL-ottelu ja yksi pääsi leffaan. Samaan teatteriin kuin viime vuodenkin viimeisenä päivänä.


Hyvää uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.