lauantai 27. joulukuuta 2014

Patikointia ja shoppailua

Joulupäivänä oli pakko päästä ulkoilemaan. Redlandsin pisin merkitty reitti on Oakmont Parkissa, ei kovin pitkä, mutta sen verran mentiin ylös ja alas, että ehkä tuota voisi ulkoilun lisäksi ihan liikunnaksikin kutsua.


Päivä oli aurinkoinen, mutta tuuli oli paikoitellen voimakasta. Näkymät olivat hienot ympäröiville kukkuloille ja vuorille. Yksi kuivunut puukin yritti kaatua niskaamme, mutta ehdimme alta pois. Ihan parasta tässä lomassa on tuo aurinko, päästä ulkoilemaan valoisassa ja pelkäämättä liukastumista.


Tapaninpäivä menikin sitten shoppaillessa. Ilmeisesti se on paikallista joulu-urheilua, sillä ostoskeskukset olivat aivan täynnä, parkkipaikan löytäminen kovan työn takana. Tässä Cabazonin Premium Outletissa on 180 merkkiliikettä. Myönnettäköön, että shoppailukunto loppui kesken.


Ken olikin kertonut meille, että paikka on kiinalaisten turistien suosiossa, mutta aika yllättävää oli, että kuulutuksiakin tuli (ilmeisesti) kiinaksi. Siellä ne jonottivat Pradan oven edessä (me emme).

Illalla katsottiin netistä Tellusta. Kyllä maailma on muuttunut muutamassa vuodessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.