maanantai 22. joulukuuta 2014

Los Angeles Downtown

Tänään aamu valkeni taas aurinkoisena ja lämpimänä. Tässä on edellistä vähän parempi kuva meidän tämänvuotisesta joulukodista:


Esa sai toiveensa läpi ja me ajelimme Los Angelesin ydinkeskustaan, johon viime vuonna en suostunut lähtemään. Ajomatkaa oli tunnin verran ja me olimme hyvissä ajoin liikkeellä. Pysäköimme Walt Disneyn konserttitalon viereiseen parkkitaloon. Ihan uskomaton rakennus näin ulkoakin tarkasteltuna, sisälle sinne ei päässyt.


Konserttitalon vierestä löytyy myös maailmanrauhalle omistettu patsas.


Konserttitalolta laskeuduttiin puiston läpi kaupungintalolle, jonne ei myöskään sunnuntaina päässyt sisälle.El Pueblo on Los Angelesin vanhin osa, Olvera Street sen markkinakatu. Täältä löytyy myös kaupungin vanhin talo vuodelta 1818.
Union Station on tuttu monista elokuvista.


Näimme myös taidetta katukuvassa.


Ennen kotiin lähtöä näimme myös erään kadun suljettavan, poliiseja ja radiopuhelinmiehiä oli kaikkialla. Ensin luulimme, että joku tärkeä henkilö on tulossa, mutta sitten näimme kuvausautot. Jäimme odottamaan takaa-ajokohtausta. Heh heh. Kyseessä oli varmaankin automainos, Hyundailla ajettiin ja rekisterikilvessä luki Accent. Sellaista glamouria.

Tankkaaminen oli taas taitolaji. Mikään kortti ei kelvannut kahdelle eri huoltoasemalle. Onneksi oli käteistä, hermoista sen sijaan vähän puutetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.