tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappukuulumisia

Valmistelut ovat käynnissä. Olen siivoillut kaappeja, järjestellyt siivousasioita, lähetellyt sähköposteja ja nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että joskus nämä vaihdot alkavat toteutuakin.

Tällä viikolla meille tuli tiedustelut Australiasta ja Israelista. Nyt tähän hätään emme voineet niitä hyväksyä, kun alkaa olla näitä suunnitelmia riittävästi yhdelle vuodelle. Israelin vaihtokoti oli aika hieno, mutta tulin kyllä siihen tulokseen, että en noin yleensäkään halua matkustaa Israeliin. Maailmassa on todella paljon mielenkiintoisempia paikkoja (minun mielestäni, varmaan jonkun unelmakohde).

Sveitsin lennot ostettiin tänään. Aika aikaista, mutta meidän perusteellinen vaihtoperheemme halusi, että ostamme ne yhtä aikaa, jotta autojen vaihto lentokentillä saadaan varmasti sopimaan. Tämä perhe taitaa olla melkoinen Pohjoismaat-fani, sillä tänä kesänä he ovat menossa Göteborgiin, jouluna meille ja ensi vuoden kesällä Kemiin! Päivän mielenkiintoisin kysymys oli, onko olemassa vaara, että he törmäävät hirveen ajaessaan yöllä Turun lentokentältä meille. Niinpä. Kai se mahdollista on, noin kerran viidessä vuodessa näen hirven Kustavintiellä. Saattaisihan niitä näkyä enemmänkin, jos olisi skarpimpi kuljettaja ja vähemmän harmaakaihia:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.