maanantai 21. toukokuuta 2012

Kuka haluaa vaihtaa kotiaan suomalaiseen?

Kävin juuri tutkimassa uusimmat (tai viimeksi päivitetyt) ilmoitukset, joissa halutaan kodinvaihtoa suomalaisten kanssa. Uusimmat olivat Pariisi, Dubai, Rooma, Lontoo ja Kööpenhamina. Eiköhän tuosta löydy melkein jokaisen makuun.

Sivustoilla on selkeät Reverse search -toiminnot, joilla on helppo hakea omasta maasta tai kaupungista vaihtokotia etsiviä. Niistä on myös varmasti helpoin aloittaa, jos ei itselle ole niin väliä, mihin reissaa.

Lähetin tänään pari kyselyä Havaijille kesästä 2013. Toinen vastasi nopesti kiitos ei, toinen vastasi kiitos, ei nyt, mutta isoisäni oli Suomesta kotoisin ja aion säästää tietosi suosikeissani, kun seuraavan kerran mietimme uutta kohdetta!! Hän jopa kertoi isoisänsä nimen ja vaikutti aika innostuneelta. Olisi vain saanut olla sen verran innostuneempi, että olisi halunnut tänne lähitulevaisuudessa.

Miettikää, kuinka pieneksi maailma on muuttunut. Täällä minä viestittelen Maskussa uppo-oudon havaijilaisen kanssa, jolla on suomalaisia sukujuuria! Nuo sukujuuret ovat yleensäkin yksi syy, miksi Euroopan ulkopuolelta halutaan Suomeen. Suuri osa muusta maailmasta kun ei ole tainnut Suomesta kuulla puhuttavankaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.