sunnuntai 20. toukokuuta 2012

(Viini-)Matkakuumetta

Sacramenton alueella on melko paljon viinitiloja, niihin ollaan tutustuttu myös netissä ja vaihtoperheeltä saatu suosituksia vierailukohteiksi.

http://www.sacwineregion.com/Viinitiloille voi myös lähteä tutustumaan järjestetyillä retkillä, mutta sellaisiin ei meidän perheen hermot riitä. Suomessa saa melko vähän kalifornialaisia viinejä Alkosta, joten uusia tuttavuuksia on luvassa. Valitettavasti valkoviineistä on selkeästi vallalla Chardonnay.

Ohjaaja Francic Ford Coppolalla on viinitila Napan laaksossa. Sitä meille suositeltiin yhtenä käyntikohteena ja tilalla on lisäksi museoituna jotakin elokuvantekorekvisiittaa. Sinne siis! Luvassa myös aitoitalialaiseen tyyliin kuumiin kesäpäiviin sopivaa Pinot Grigiota.
Sharon kirjoitti viime viikolla, että hän on aivan kauhuissaan siitä, että he ehtivät olla täällä vain kaksi viikkoa, ja ovat siinä ajassa vielä suoriutumassa Pietarin ja Tallinnan visiiteistä. Minusta taas tuntuu nyt, että neljä viikkoa ei riitä mihinkään. Ihan kiva olisi myös viettää rauhallisia päiviä takapihan uima-altaalla tekemättä ja ajattelematta mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.