torstai 11. heinäkuuta 2013

Formularata ja Vieux Montreal

Tänään aamulla tutustuimme kotiapulaiseemme Almaan, joka oli oikein herttainen nuori nainen. Jotta emme olisi tiellä, lähdimme kaupungille. Jostain kumman syystä kuljettaja ajoi ensimmäisenä Montrealin formularadalle, jota ajelimme pari kertaa ympäri. Hohhoijaa, hanttimies meinasi nukahtaa. Tämä on Mestarien muuri, ehkä joku asiaan vihkiytynyt tietää, mitä se tarkoittaa. Sitä päin ovat siis mestarit kilvan törmäilleet.


Kävimme myös katsomassa huvipuiston sisäänkäyntiä, mutta koska tarjolla oli vain kaikenkattavia päivälippuja ja luvassa oli vesisadetta, päätimme jättää käynnin toiseen kertaan. Pakko sinne on kuitenkin päästä, sillä Kari ei ole vieläkään päässyt yli siitä, etten 22 vuotta sitten suostunut paikan jollain tavalla maailman suurimpaan vuoristorataan menemään.

Vanhassa kaupungissa lounastimme ja kahvittelimme ja muuten vain pitelimme sadetta.Notre Damen katedraalissa kävimme hiljentymässä ja sytyttämässä kynttilät äidille ja mummulle.


Illalla vuorossa on ollut biljardia ja lenkkeilyä. Huomenna katuamme pitkin tulee toivottavasti roska-auto, sillä näkymät olivat paikoitellen aika hurjia.


Ja nyt on enää vuorossa uima-altaassa polskuttelua ja grillausta. Seuraaville päiville on luvassa aurinkoisempaa säätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.