maanantai 1. lokakuuta 2012

Kuukaudeksi Montrealiin kotia vaihtamallaSiinäpä tyylikäs kuva meidän ensi kesän lomailumaisemista. Olemme nyt sopineet neljän viikon vaihdosta Montrealiin heinäkuussa. Linda kirjoitti, että saivat useita tarjouksia Ranskasta, mutta päättivät tällä kerralla valita todellisen seikkailun! Niin eksoottinen on siis Suomi.

Ehtoina vaihdolle on, että meillä ei tupakoida eikä ole lemmikkejä. Tuo kuulostaa varsin hyvältä, varsinkin kun ehdot toimivat molempiin suuntiin.

Vaihtoon sisällytetään viikottainen siivooja ja lomakodin käyttö. Tällä perheellä on loma-asunto vuoristossa. Hienoa, hienoa, eikä se uima-allaskaan ole huono juttu!

Eilen vietin tunnin Skypessä Pablon kanssa juttelemassa parin viikon päästä toteutuvasta vaihdostamme. Hyvältä kuulostaa sekin, vaikka Pablon englanti vähän kangertelikin. Asiat saatiin kuitenkin puhuttua ja siellä päässä oli Googlen kääntäjä käytössä:-)

Vielä kuva Platja d'Arosta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.