sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Syyslomaksi Costa Bravalle

Täällä on ollut täysi tohina päällä koko aamun. Olen käynyt läpi lähialueiden matkailuesitteitä espanjalaisia varten, pyykkiä on pesty monta koneellista, talo imuroitu ja pakkaustakin on jo aloitettu.

Lennämme huomenna illalla Ryanairilla Turusta Gironaan. Siinä onnettomassa ladossa, jota Turun lentokentällä kutsutaan kakkosterminaaliksi, ei ole mitään palveluja ennen turvatarkastusta, joten auton avaimen siirto osoittautui ongelmalliseksi, sillä espanjalaiset tulevat sillä samalla koneella, jolla me lähdemme. Sain onneksi Tuulan lahjottua tulemaan avainkuriiriksi kentälle. Kiitos!!

Pablo jättää myös meille auton Gironan kentälle. Olemme perillä puolen yön aikaan paikallista aikaa, mutta onneksi ajomatka kentältä ei pitäisi olla kuin puolisen tuntia. Hän lähetti myös ajo-ohjeet valokuvien kera, jotta varmasti osaamme kääntyä lukuisista liikenneympyröistä oikeaan suuntaan.

Toivottavasti täällä nyt olisi edes muutaman päivän satamatta, etteivät Pablo ja Maria Jesus ystävineen saisi aivan kammoa ensimmäisellä Suomen vierailullaan.


Suurempia suunnitelmia ei viikon ajalle ole. Jos yhteydet toimivat ja reportteri jaksaa, lisäkuulumisia tulee lähipäivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.