tiistai 17. toukokuuta 2016

Sunnuntaina Englantiin

Nyt alkaa olla Eastbourneen lähtö lähellä, lento on sunnuntaina kukonlaulun aikaan. Varhainen lähtö on ihan välttämätön, emäntäni Claire lähtee reissuunsa jo aamulla ja minun on oltava Kia-koiraa pissattamassa kolmen aikaan iltapäivällä. Ihan hyvin siinä on aikaa, sillä lentoni pitäisi laskeutua Heathrow'lle jo aamuyhdeksältä. Sieltä suoraan kaupungille ja junalla Eastbourneen. Rautatieasemalta pääsen paikallisbussilla melkein ovelle.

Olen myös saanut koiranhoito-ohjeita, aika yksinkertaisilta vaikuttivat, joten ehkä jopa minä selviydyn niistä 10 päivästä. Aamulla ruokaa ja illalla ruokaa ja kolme kertaa päivässä ulos. Se ei suunnattomasti ilahduttanut, että koiruli nukkuu makuuhuoneessa, mutta onneksi ilmeisesti kuitenkin omalla pedillään etten minä heikkouninen joudu sohvalle.

Opintovapaa sujuu siis mainiosti, opinnot tosin ovat vähän vaiheessa. Ellen saa niitä lauantaihin mennessä valmiiksi, on raahattava läppäri  mukana Englantiin. Onneksi siinä asunnossa on wifi! Muuten kyllä pärjäilen padilla kun ei ole mitään merkillistä tehtävänä.

Asunto Eastbournessa on kaupunginosassa nimeltään Sovereign Harbour, tässä yksi wiki-kuva sieltä:


Ihan kivannäköistä uutta aluetta, mutta kaupungille sieltä on kyllä kuljettava bussilla.

Skotlannin isäntäväki pyysi autonkuljettajien tietoja, kortin ikää ja mahdollisia liikennerikkomuksia. Britanniassa meidät täytyy lisätä heidän vakuutukseensa ihan nimillä, muuten ei ole auton vakuutus voimassa. Yhdellä onnettomalla on ylinopeussakko viime vuodelta, saas nähdä kelpuutetaanko hänet kuljettajaksi.

Mutta nyt takaisin esseen kirjoitukseen, jotta tulisi tämä vapaakin ansaittua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.