torstai 19. kesäkuuta 2014

Viimeinen päivä Hollannin vaihtokodissa

Keskiviikko alkoi pilvisenä ja pieniä sadekuurojakin tuli välillä. Meidän päivän ohjelmassa oli hidas aamu ja tallustelua den Boschissa. Aamulla kuvailin olohuoneen ikkunasta vaihtokotimme modernia ja voih niin epäviihtyisää ympäristöä.
Den Boschissa käytiin lounaalla ja jälkiruoaksi oli taas ihan pakko saada Bosche Bolleja. Laihdutetaan sitten juhannuksen jälkeen. Tai ensi vuonna. Kierreltiin kaupungilla ostamassa herkkuja kotiinviemisiksi. Eräässä tavaratalossa käytiin vessassakin ja siellä taas istuskeli ukkeli keräämässä rahaa. Tämä oli eilistä vähän laadukkaampi toiletti, hintakin ihan 0,30€. Ukkeli oli myös tehokas, en ehtinyt vielä käsiäni pestä kun hän jo rynnisti puhdistamaan vessaa.

Keskustan ulkopuolella kummastelimme hollantilaista arkkitehtuuria.
Iltapäivällä sanottiin hyvästit den Boschille ja sen leivonnaisille, käytiin kotona vaihtamassa kengät ja lopetettiin kodinvaihtomme samoin kuin se aloitettiinkin, iltalenkillä dyyneillä. Nyt parkkeerattiin puiston toiselle puolelle ja paikka oli vielä viimeviikkoistakin kauniimpi.Lenkin jälkeen olikin aika valmistautua jättämään vaihtokoti. Auto tankattiin ja jätettiin talolle, Isabella ja Paul huolehtivat sen palauttamisesta. Tässä vielä kuva keittiöstä ennen siivousta


ja olohuoneesta siivouksen jälkeen.


Aamulla noustiin jo varhain, vietiin lakanat ja pyyheliinat pyykkäystä odottamaan ja lähdettiin bussille. Matka den Boschiin kesti paikallisbussilla melkein tunnin. Junalipun osto ei sujunut meidän korteilla automaatista, joten jouduimme palvelupisteeseen. Ei sielläkään huolittu Visaa eikä Mastercardia. Ihme maa! Nyt ollaan kuitenkin onnellisesti junassa matkalla Amsterdamiin ja vaikka matka vielä tämän päivän jatkuukin, kodinvaihto Hollannissa on saatu päätökseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.