torstai 1. elokuuta 2013

Viimeisiä päiviä Montrealissa

Pikainen päivitys täältä pakkailun lomasta. Viime päiviin on kuulunut lenkkeilyä, pyöräilyä, uimahyppyjä ja auringonottoa sekä shoppailua ja taidemuseo sekä taidegallerioita. Ihan kaikki meistä eivät ole ihan kaikkeen osallistuneet, valinnanvapaus olkoon jokaisella lomallakin. Olemme kovasti yrittäneet imeä viimeisiä vaikutelmia Montrealista, sillä tarkoitus on lähteä huomenna loma-asunnolle Saint-Saveuriin ja viettää siellä viimeiset kaksi päivää ja yötä. Olisimme joka tapauksessa lähteneet sinne perjantaina, sillä kotiapulainen tulee lauantaiaamuna klo 7.30 puunaamaan meidän jälkiä ja lento on vasta illansuussa.

Lisäksi olemme vierailleet pääkaupungissa Ottawassa, siisti ja kaunis kaupunki sekin, patsaiden luvattu maa:Tänään olimme ihastelemassa Lachinen kanavan maisemia Montrealin saaren eteläpäässä.


Lisäksi vuokrattiin bixi-pyörät tunniksi ja pyöräiltiin formularata pari kertaa ympäri. Se ei ihan yksinkertaista ollutkaan, vuokrausautomaatti halusi puhelinnumeron ja kun ei tunnistanut suomalaista numeroa ei antanut meille pyöriä. Jouduin soittamaan palvelunumeroon, ja sieltä saatiin apu ja päästiin pyöräilemään.


Nyt siis yritetään saada tavaramme järjestykseen, jotta huomenna päästäisiin lähtemään. Samalla viestitellään joululomasta Kaliforniaan ja ensi kesäksi tuli pyyntö Sveitsistä. Joulu alkaa olla sovittu, tuota Sveitsiä vielä vähän ihmetellään, sillä perheellä on neljä lasta ja se kyllä vaikeuttaa autonvaihtoa huomattavasti. Mutta ne maisemat ovat suoraan Heidi-leffasta,  joka on lähikylässä filmattukin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.