sunnuntai 11. elokuuta 2013

Joulumatkan suunnittelua: Kalifornia

Muutama päivä sitten saatiin lopullisesti sovittua kodinvaihto joululomalle. Menemme siis kahdeksi viikoksi Westlake Villageen Los Angelesin lähelle. Vaihtokoti on omakotitalo aidatulla alueella, joten google-auto ei ole päässyt sitä kuvaamaan, mutta alue näyttää tällaiselta:


Kovin hyviä vapaasti käytettäviä kuvia ei löytynyt, mutta melko hyvän kuvan tuosta saa. Ylin keskilämpötila joulukuussa näyttäisi olevan +20C ja sellaista tietysti toivotaan.

Tätä kirjeenvaihtoa on ollut hauska käydä, sillä se on suomeksi! Perheen äidillä on suomalaisia sukujuuria ja hän kirjoittaa aika hyvää suomea. Se tietysti heidät on saanut kiinnostumaankin Suomesta ja ovat aiemminkin olleet täällä useasti, mutta kodinvaihto on heille uutta.

Viimevuotiset Kalifornia-oppaat on nyt kaivettu esille, miten sitä muuten jaksaisi huomista loman päättymistä:-( Seuraavanlaista ohjelmaa on suunnitteilla joululomaksi, blogia lukeneet ehkä osaavat päätellä, kenen mikäkin suunnitelma on:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.