lauantai 8. syyskuuta 2012

Haluatko jouluksi Australiaan?

No nyt kyllä ihan tosissaan osissaan osissaan osissaan osissaan harmittaa. Tänään aamulla tuli vaihtopyyntö jouluksi Brisbuima-altaalla ja kuudella makuuhuoneella. Katsokaapa kuvia tuolta:

http://www.homeexchange.com/show.php?id=312015

Ja miksikös tämä sitten harmittaa? Olemme jo sopineet jouluksi ja uudeksi vuodeksi kodinvaihdon Sveitsiin. Enpä olisi uskonut, että joskus vielä olisin harmissani, siitä, että pääsen joulunviettoon alppimaahan.

Viestin loppu oli suomeksi, joten ilmeisesti sukujuuria on näilläkin Suomessa. Ehdottelin kyllä, että jos vaikka ensi vuoden joulu sopisi, olisimme kovasti valmiita neuvottelemaan. Syvä huokaus.

Mutta tässäpä nyt vinkki kaikille lukijoille, jos joulu Australiassa kiinnostaa. Jotta pystyt lähettämään tälle perheelle viestin, sinun täytyy liittyä Home Exchangen jäseneksi. Siihen on alennuskoodi sivupalkissa:-) Ja kommunikaatiokin sujuu siis suomeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.