sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kesävaihtoja suunnitellaan

Viime syksynä, kun aloimme etsiä vaimme etsiä vaimme etsiä vaihtokotia Kaliforniasta, ensimmäinen löytyi heti ensimmäisellä viikolla. Kun sitten selvoisivat vaihtaa vain kahdeksi viikoksi, piti aloittaa toisen vaihdon etsiminen jotenkin järkevän matkan sisällä Sacramentosta. Siinä menikin sitten kaksi kuukautta ja kymmeniä viestejä (ellei sata+) ennen kuin Santa Claran vaihto löytyi. Välillä alkoi jo epätoivokin iskeä. Kun vaihto oli jo sovittu, tulikin vielä pari viestiä, joissa oltiin kiinnostuneita.

Nyt kun muutama viikko sitten aloitin ensi kesän suunnittelun, lähetin heti aika monta viestiä. Nyt luulen lähettäneeni kolmisenkymmentä kyselyä ensi kesästä. Noin puolet on vastannut, että ei kiinnosta (joko selitysten kera tai ilman niitä), muutama on ollut kiinnostunut, mutta ei vielä tiedä ensi kesän aikatauluaan niin tarkkaan, että voisi sopia mitään. Tällä hetkellä neuvottelemme tosissamme kahden perheen kanssa. Tänään tuli vastaus viikko sitten lähettämääni kyselyyn:

I was really excited to get your request and am very, very tempted to say YES, as our daughter & her husband just returned from Estonia and Finland a few weeks ago and they told us we just had to visit. Funny how serendipitous your email came within a few days of their return :)
Nyt alkaa siis tosissaan näyttää hyvältä, sillä vaikka jokin näistä ei nyt toteutuisikaan, en usko, että kaikki kolme voivat kaatua. Tämän viimeisimmän kodin kuvauskin on niin herkullinen, että oli ihan pakko kopioida se tähän:

Open concept spacious, eco-friendly, wooden siding 'Viceroy' home, nestled on a 2.7 acres riverfront property, 20 minutes from Kingston, ON, in a rural area, within walking distance of a village. House: 2 levels includes cathedral ceilings, open concept living room/kitchen/dining room, 2 bathrooms, jacuzzi tub, 3 full sized bedrooms (queen beds), laundry and pool table room, large side entrance and walk out to riverfront patio...
Voisin kyllä kuvitella lomailevani tuollakin. Harmillista, että työnteko haittaa niin paljon tätä maailmanympärimatkailua. Seuraavaksi varmaankin täytyy alkaa harkita vuorotteluvapaata, jotta voisi vähän parsi vähän paremmvähän paremmin tutkiskella erilaisia ympäristöjä. Vieläkö joku on skeptinen sen suhteen, löytyykö jostain meitavat tulla lomailemaan tuiki tavalliseen suomalaiseen maalaismaisemaan? Tässä kohdassa haluaisin vielä muistuttaa, että viikon sisällä olen sanonut ei kiitos Australialle ja Como-järvelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.