lauantai 16. tammikuuta 2016

Päivitystä pitkästä aikaa

Hyvää uutta vuotta! En ole nyt viime aikoina kirjoitellut, kun ei ole matkustettu muuta kuin työmatkoja viime aikoina. Kodinvaihtokyselyjä tulee säännöllisesti, muutama viikossa. Tämän viikon viestit tulivat Etelä-Afrikasta, Espanjasta ja Ranskasta.

Meillä lähtö Kaliforniaan lähestyy. Sen eteen ei ole juuri muuta tehty kuin ostettu NHL-lippuja (sikamaisen hintaisia!) ja odotettu. Huhtikuun alussa pääsemme matkaan ja nyt on sovittu, että isäntäpariskuntamme tulee Suomeen kesällä 2017. Miten se järjestetään, jää nähtäväksi. Varmaankin mökkeilyn lisäksi ilahdutamme sukulaisia pitkähköillä vierailuilla. Perinpohjaiset ohjeet olemme saaneet Jackin ja Clairen kodissa asumiseen ja heidän ystävänsä Stella tulee meitä vastaan lentokentälle. NHL-lippujen lisäksi perheen 18-vuotiasta on eniten ilahduttanut lupa ajaa vaihtoautoja! Ja ilahduttaa se vanhempiakin, meillähän on nyt kuljettaja viinialueretkille :-)

Patikointimaisemia yritin tähän etsiä, ne kun nostattavat omaa matkakuumettani eniten. Siispä Shell Ridge Open Space:

Tuo jälkimmäinen on Walnut Creekin keskustasta, kai sielläkin patikoida voi. Ainakin tavaratalosta toiseen, niistä ei nimittäin ole pulaa.

Huhtikuussa tänne meille tulee skottipariskunta Margaret ja John. Heidänkin kanssaan keskustelu sujuu mainiosti. Tähänkin vaihtoon saadaan auto, vaikka eriaikainen onkin. Itselleni siinä on pari mutkaa matkassa, käsivaihteet ja vasemmanpuoleinen liikenne, mutta yritetään pärjätä osumatta mihinkään. Olemme sopineet menevämme kesäkuussa heidän loma-asunnolleen Aviemoreen Skotlannin ylämaalle. Millä kokoonpanolla, sitä ei vielä tiedetä.


Siinä ne sitten ovatkin tämän vuoden kodinvaihdot ja lisää kuuluu, kunhan matkat lähestyvät. Olemme myös sopineet vaihdon Havaijin isolle saarelle kesäkuuksi 2017. Aika ihanaa sekin, mutta ensin keskitytään näihin lähempänä oleviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.