torstai 12. syyskuuta 2013

Vielä yksi kodinvaihto lisää luvassa

Kirjoitin tuossa pari postausta aiemmin, että kun olemme sopineet kolme vaihtoa vajaan vuoden sisälle, alkaa olla kiintiö täynnä. Mutta kuinkas sitten kävikään... ainahan joukkoon neljäs mahtuu.

Olemme reilut kaksi viikkoa joululomalla Kaliforniassa. Siitä ajasta ensimmäiseksi viikoksi on jo aiemmin sovittu hollantilaisen parin lomailu meillä. Se toisen viikon talo olisi kuitenkin ollut vapaana, mutta ei ole enää. Uutta vuotta Maskussa ottaa vastaan puolalainen nelikko, kaksi aikuista paria Pohjois-Puolasta. Vähän tässä on mennyt sormi suuhun, kun olen miettinyt, milloin me menisimme vastavierailulle Puolaan.

Vaihtokoti Puolassa ei ole perheen varsinainen koti vaan loma-asunto Etelä-Puolassa noin tunnin matkan päässä Krakovasta. Se on jonkinlaista lomailualuetta, terveyskylpylöitä ja hiihtokeskuksia, mutta ei kuitenkaan Tatra-vuoriston korkeuksissa. Nyt on sovittu, että saamme mennä käytännössä milloin vain meille sopii, sillä asunto on vapaana oikeastaan koko ajan. Paitsi että... kesäkuun lopulla sinne majoittuu Lauren Washington DC:stä, kyllä vaan, se sama bloggaava mummo, josta viime viikolla kirjoitin! Näin taitaa olla pieni kotiavaihtava maailma (vaikka kymmeniätuhansia jäseniä sivustoilla onkin).

Tänään tuli kaksi tiedustelua Espanjasta, pohjoisespanjalaiset halusivat meille jouluksi ja teneriffalaiset ensi kesänä. Kiitin (toivottavasti) kohteliaasti ei. Olin yrittänyt jo pari päivää kirjoittaa listaukseemme, että nyt emme suunnittele lisävaihtoja, mutta kas kummaa kun tuo HomeExchange.com ei toiminut ollenkaan vähään aikaan, mitään päivityksiä ei pystynyt tekemään. No nyt se homma on hoidettu.

Me keskitymme nyt keräämään henkisiä voimia kanafarmarin pestiimme. Tässä ne meidän ensi kesän lemmikit, kuva on vähän muotopuoli kun leikkasin siitä tytön pois:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.