perjantai 6. syyskuuta 2013

Sveitsiin kanoja hoitamaan?

Olemme laatineet sveitsiläisten kanssa sopimuksen vaihdosta. Muutamia yllätyksiä putkahti esille alkuneuvottelujen jälkeen. Perheellä on loma-asunto ylhäällä vuoristossa, ihanien vaellusreittien varrella. Ihanaa, tämän parempia yllätyksiä ei oikein voisi tulla!


Perheellä on lisäksi kolme kanaa, joista saamme huolehtia ja jotka kiitokseksi antavat meille tuoreita munia! Aih ja voih, mutta oletan, että kanat eivät ala kiukutella vieraille ihmisille vaan hyväksyvät ruokansa ja vetensä vieraaltakin ihmiseltä. Kunhan vaan muistamme laittaa luukun kiinni illalla, ettei kettu vie heitä! Hätäapukin on olemassa: naapureillakin on kanoja, voivat auttaa ja huolehtia niistä, jos me haluamme mennä johonkin pidemmälle. Myönnettäköön, että uutta uraa harkitessani en milloinkaan ole harkinnut ryhtyväni kanafarmariksi Sveitsiin.

Mutta siis kanoja tai ei, katsokaa tuota maisemaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.