perjantai 13. huhtikuuta 2012

Jouluksi Sveitsiin!

No niin, nyt on skypetetty Willin ja Ulriken kanssa. Ja tästä tuli sitten totta: meidän perhe lähtee Fribourgiin, Sveitsiin, jouluksi ja uudeksi vuodeksi! Kaikki kävi tosi nopeasti, parissa päivässä. Tunti juteltiin ja nyt on sovittu, että lennot ostetaan loppukuusta.

Aika jännä keskustelu, halusivat sopia melkein kaikesta yhdellä istumalla. Mutta mikäs siinä. Jopa joulukuusiasiat on valmiiksi neuvoteltu. Tämä vaihtoperhe on ollut Suomessa kolme kertaa aikaisemmin: kaksi kertaa Espoossa ja kerran Oulussa. Vieraillut myös yhden päivän Turussa! Kaksi teinipoikaa pyöri siellä taustalla. Esa saa lainata lasketteluvarusteita, jos ne vain sopivat.

Aika ihanaa on, että nämä tälle vuodelle sovitut vaihdot ovat kaikki ihan erilaisia. Ja kaikki ovat mielettömän hyvissä kohteissa, siistejä omakotitaloja. Mitään kompromisseja emme ole enää joutuneet tekemään. Viime vuonna hyväksyimme Marseillen, koska pelkäsimme, ettei kesäksi muuta löydy. Nyt nämä kaikki ovat paikkoja, joihin oikeasti haluamme matkustaa ja tutustua.

Muutin samantien listaustamme siten, että seuraavaksi neuvottelemme kesästä 2013. Joku meillä täyttää silloin pyöreitä ja olisi hienoa päästä johonkin uuteen ja eksoottiseen kohteeseen. Itse en kyllä tässä kohdassa lähetä enää yhtään pyyntöä, mutta on kiva nähdä, koska ensimmäinen pyyntö meille tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.