lauantai 18. helmikuuta 2017

Vuoden ensimmäiset päivät Lontoossa

Olen ollut sen verran työkiireinen Lontoosta palattuani, että jäi tuo loppureissu kokonaan kertomatta. Mitään suurempia mutkia matkassa ei ollut, pesti tuli hoidettua loppuun asti kunnialla.

Yhden päivän vietin kuninkaallisessa Hampton Courtissa palauttelemassa mieleen Englannin historiaa. Palatsi on valtava ja hyvinkin päiväretken arvoinen ihan Lontoosta asti.


Muina päivinä reissasin Lontoon keskustaan, teatteriin ja ihan vain oleilemaan. Royal Academy of Artsissa on aina hienoja taidenäyttelyitä.
Kierrätys tapahtuu Richmondissa siten, että kerran viikossa kaikki nostavat tällaiset vaikuttavannäköiset kierrätysastiansa ovesta ulos ja sieltä niiden sisältö katoaa päivän aikana.


Poikkesin myös Kingstonissa toteamassa, että eipä olisi kannattanut.


Tuo taideteos oli ainoa näkemisen arvoinen juttu, loppuaika kuluikin kahvilla ja ostoskeskuksessa. Ja kun shoppailu ei ole lempilaji, tylsää oli.

Pollyn ulkoilutukset siirsin jokipoluilta katujen varsille, sillä juoksuajan takia pääsin helpommalla, kun emme kohdanneet muita koiria. Viimeisenä aamuna tilanne näytti sen verran paremmalta, että pääsimme taas vähän miellyttävämpiin maisemiin.
Christine saapui Australiasta ajallaan ja minä lähdin kotimatkalle samalla onenavauksella. Kiitokset tulivat jälkikäteen ja teatterikuume jäi vaivaamaan sen verran, että hiihtolomaksi lähden taas Lontooseen, mutta nyt ihan ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Kodinvaihtolomia on luvassa seuraavan kerran kesällä: pari viikkoa Oregonissa, 10 päivää Chatelissa Ranskan Alpeilla ja viisi päivää Genevessä. Siinä välissä opiskelen ranskaa apurahan turvin kaksi viikkoa Annacyssä, mistä sain oikein hienon asunnon Airbnb:n kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.