lauantai 16. toukokuuta 2015

Hiljaista kodinvaihtorintamalla

Taas on vierähtänyt muutama kuukausi ilman päivityksiä. Ei ole tässä välissä juurikaan ollut lomia ja vielä vähemmän kodinvaihtoja. Hiihtoloman vietimme vuokrakämpässä Itävallan Schladmingissä. Ei siinä kaksiossa mitään vikaa ollut, mutta kyllä taas saatiin muistutus siitä, kuinka hienoihin ja hyvin varusteltuihin koteihin olemme viime lomillamme päätyneet. Noissa vuokralomakodeissa ei juuri koskaan ole kaikkea tarvittavaa (nyt puuttui esim. paistinpannu). Loma oli kuitenkin upea, maisemat rinteet ja talvipatikkareitit ihania.


Meillä täällä kotona hiihtolomaa vietti mallorcalainen nelihenkinen perhe. Riemua oli lapsilla riittänyt, sillä lunta oli alkuviikolla jonkin verran. Meidän miltei kaksikymmenvuotias rattikelkka oli mennyt rikki ja he olivat ostaneet tilalle uuden ja vahingonkorvauksena vielä pulkankin! Tällä kerralla toivoin tosissani, että he olisivat kysyneet, mitä toivoimme asialle tehtävän. Meillä kun ei juurikaan ole tuolle tuliterälle Stigalle käyttöä...
Perhe oli myös kokkaillut meitä odottamaan mallorcalaisen päivällisen. Ihanan huomaavaisia ihmisiä!


Nuo olivat kyllä huomattavasti herkullisempia kuin miltä näyttivät😊

Kesällä meille ei tänä vuonna olekaan tulossa ketään vieraita. Minä menen kesäkuussa Puolaan vastavierailulle meidän toissajouluisten vieraiden luo Mirkka-siskon kanssa. Viime joulun ranskalaisvierailta saamillani pisteillä yövyn Bostonin lähellä heinäkuussa yhdeksän yötä. Heinäkuun lopussa olisi vielä tarkoitus vierailla Pedron luona Mallorcalla. Siinä sitä onkin ohjelmaa yhdelle kesälle. Kuvassa koti Uudessa Englannissa.Viime syksynä liityin Trusted Housesitters -talonvahtisivustoon löytääkseni lomakodin tänä kesänä. En kuitenkaan jaksanut odottaa pestin löytymistä vaan sovin nuo yllämainitut kodinvaihdot. Tänään tuli Sallasista pyyntö tulla vahtimaan taloa ja lemmikkejä muutamaksi viikoksi kesällä. Uima-allas ja auto sisältyisivät diiliin. Valitettavasti ei taida tuo enää mahtua kalenteriin. Ensi kesänä uusi yritys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.