sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Palkinto saatu!

Tällä viikolla tämä kirjoitusharrastukseni koki varsinaisen kohokohdan: Liedon lukion abit myönsivät minulle Vuoden bloggaaja -palkinnon! Olen tästä varsin otettu, sillä raati on arvovaltainen ja kilpailu oli kova. Sitä vähän ihmettelin, että palkintojenjakotilaisuudessa seinälle ei suinkaan heijastettu tätä kovalla vaivalla ja suurella taidolla laatimaani tuotosta vaan mtv3:n nettisivuilta poimittu haastatteluni, minkä tekstin (tai sen onnettoman otsikon) kirjoittajaksi en kyllä tunnustautuisi.

Kun miesväki aamulla lähti lentokentälle ja kohti Lappia, ihmettelin itsekseni, miksi en sittenkin suostunut vaihtamaan dublinilaisten kanssa kotia täksi viikoksi. Olipa mahdottoman hyvä perustelu, että siellä varmaan sataa ja tuulee. Mieluummin kai kuitenkin sateessa ja tuulessa Dublinin keskikaupungilla kuin räntäsateessa ja tuulessa Maskun syrjäkylällä! No se oli ja meni ja ihan riittävästi on luvassa matkailua tälle vuodelle.

Olisikohan tämä monien vaihtareidemme ylistämä näköala ilahduttanut niitä irkkuja?


2 kommenttia:

 1. Tämä olikin mielenkiintoinen blogi. Kiitos, että olet jaksanut kirjoittaa kokemuksistanne ja jaat ne julkisesti! Meille lapsiperheenä tällainen matkustamismuoto voisi olla sopiva: minä innostuin jo kovasti, miestä pitää vielä hiukan suostutella;)

  -Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu! Jostain syystä miehet tuntuvat olevan paljon varovaisempia tällaisissa asioissa, toivottavasti onnistut suostuttelussa.

   Poista

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.