sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Syysloma kissavahtina Englannissa

Lokakuussa vietin hurjan pitkän nelipäiväisen syyslomani Coco-kissan vahtina Hertfordissa Englannissa, noin 45 minuutin junamatkan päässä Lontoosta. Vahtimani talo (tai meikäläisittäin ehkä pikemminkin asunto) oli vanhaan sotasairaalaan rakennettu moderni nelikerroksinen kaupunkiasunto.Etsin ja sain pestin aika viime hetkellä, mutta kaikki meni mainiosti. Lensin Heathrow'lle ja siirryin metrolla ja junalla Lontoon kautta Hertfordiin, missä perheen bulgarialainen siivooja Alina tuli minua rautatieasemalle vastaan, vei talolle ja esitteli paikat. Hän oli myös ollut aiemmin päivällä siivoamassa asunnolla, joten paikat olivat siistit. Coco oli aluksi vähän epäluuloinen, mutta tulimme hyvin toimeen. Työtä oli oikeasti tosi vähän, ruoka ja vesi aamulla ja illalla sekä kerran päivässä kissanhiekan puhdistus.


Kolme kokonaista päivääni sujuivat Hertfordissa ja ympäristössä kävelyretkillä, kahviloissa kirjan kanssa ja tällä kerralla tuli ihan shoppailtuakin. Brexitin ansiosta tuntui Englannissa olevan aika edullista. Mitään kommelluksia tai merkillisyyksiä ei tällä kerralla sattunut ja kotiin lähtiessä oli ihan levännyt olo, mitä tuossa vaiheessa monestakin syystä kaipasin.


Minilomasta tuli hyvä mieli ja hyvät suositukset:

Thanks to Nina we were able to leave our beloved Coco in safe hands.Nina was very responsible and caring. We were provided with updates on Coco and found a very happy pet in our return. I would not doubt in recommending Nina to others.

Jos itsekin haluaisit olla talonvahti lomallasi, tässä 20%:n alennuskuponki Trusted Housesitters -sivuston jäsenyydestä. Omani uusin tänään, sillä aion kyllä jatkaa näistä seikkailuja tulevaisuudessakin.

https://www.trustedhousesitters.com/su/YlkiLrtA

Jouluksi on ihan hurja määrä pestejä, joten sellainen löytynee helposti. Cocokin tarvitsisi seuraa joulunpyhiksi! Sain itse juuri heiltä viestin, jossa pyysivät minua tulemaan, mutta me vietämme tänä vuonna joulun kotona, joten en valitettavasti pääse avuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.