sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Joululomalta on palattu!

Vaikka tuo Sveitsin loman kommentoiminen päättyi kesken, sieltä päästiin ihan kunnialla kotiin. Työkiireet ja flunssa ovat vain viivästyttäneet blogin päivitystä.

Viimeisenä keskiviikkona kävimme Jungfraun alueella laskettelemassa ja kävelemässä. Sumua oli niin paljon, että maisemia ei juuri näkynyt eikä aluksi aamulla juuri edessä oleva rinnekään. Vasta iltapäivällä kotimatkalle lähtiessämme aloimme saada käsitystä kylää ympäröivistä vuorista.


Torstaina siivosimme parhaan taitomme mukaan vaihtokotiamme ja iltapäivällä alkoi kotimatka. Pysähtelimme Geneven-järven pikkukaupungeissa.


Matkan jälkeen sveitsiläistä vaihtoperhettämme haastateltiin paikallislehteen ja minuakin sähköpostilla. Täällä kotona kodinvaihdoistamme oli juttu Vakka-Suomen Sanomissa. Aika paljon kiinnostusta asia on herättänyt.

Nyt onkin sitten aika suunnitella tulevaa. Montrealin lennot on ostettu heinäkuulle ja myös kanadalainen vaihtoperhe on hankkinut omat lentonsa Tukholmaan asti. Tulevat ilmeisesti sieltä laivalla Turkuun vietettyään ensin pari päivää Ruotsissa.

Eilen tuli vaihtopyyntö Australian Sunshine Coastilta vuodelle 2014. Kyseessä on eläkeläispariskunta, jolla on suomalainen naapuri ja he haluaisivat kovasti päästä tutustumaan Suomeen. Lähetin lisäkyselyjä ja kysyin, onko mahdollista laittaa heidän koiransa Kenneliin vaihdon ajaksi, kun me emme halua ottaa vastuuta kenenkään lemmikistä. Tai sitten pitää ottaa Mirkka-sisko Montrealin lisäksi mukaan Australiaankin, jotta saadaan koiranhoito kunnialla järjestettyä. Niin ja se talo on kaksikerroksinen oikein siistinnäköinen omakotitalo merenrantakaupungissa ja uima-altaalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee minulle tarkistettavaksi ennen julkaisua. Älä siis ihmettele, vaikka tähän menisi muutama päivä. Laitathan kommenttiin (etu)nimesi, jotta tiedän, kuka kirjoitti.